вівторок, 23 січня 2018 р.

Квест "Співаєм славу тій події і тепер"

      22 січня наша держава відзначає День Соборності України. Споконвічна мрія українського народу відродити  власну соборну, неподільну і незалежну державу має глибоке історичне коріння. У цей день виповнюється 100 років проголошення ІV універсалу УЦР незалежності УНР. А вже за рік на Софієвському майдані  в Києві відбулася не менш вагома подія - проголошення акту злуки УНР і ЗУНР  в одну державу.  
      Цю надзвичайно важливу подію в історії творення нашої держави, учні Олексіївської ЗОШ відзначили цікавим квестом.  В грі брали участь три команди, які отримали карти з маршрутом по школі. Гравці повинні були пройти 8 станцій: “Географічна”, “Народознавча”, “7 чудес”, "Вікторина-Україна", "Відун", "Як у нас на Україні", "Співаєм славу тій події і тепер", "Загадка-відгадка". Щоб дізнатися яка станція попереду треба було розшифрувати завдання за QR -кодом. На кожному етапі учні виконували різноманітні завдання, розв'язували головоломки та ребуси, розгадували загадки.

      Всі учасники квесту показали гарні результати та знання з різних предметів. Та все ж найкмітливішими виявилися гравці команди "Хортиця" на чолі з капітаном Свинцовим Владиславом. По закінченню гри всі учасники отримали море приємних вражень, а переможці ще й солодкий приз.



Немає коментарів:

Дописати коментар